Elektriciteit aanleggen in Nieuwegein

Houtman Elektrotechniek is uw elektricien in Nieuwegein. Wij houden ons bezig met elektriciteit aanleggen in de ruimste zin van het woord. Onze elektromonteurs verzorgen voor u het ontwerp, het aanleggen en het onderhoud van diverse elektrotechnische installaties in Nieuwegein. Wilt u bijvoorbeeld uw groepen- of stoppenkast uitbreiden met meer groepen? Of wilt u uw bestaande groepenkast vervangen door een nieuwe? Wij regelen het voor u. We meten de status van uw groepenkast met behulp van moderne meetinstrumenten en zo nodig breiden wij uw systeem uit of vervangen we bepaalde onderdelen. Onze elektromonteur werkt uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit.

Werken aan een groepenkast is slechts één onderdeel van elektriciteit aanleggen. Voor tal van klussen met elektriciteit kunt u ons in Nieuwegein en omgeving inschakelen.

De gevaren bij stroom aansluiten

Stroom aansluiten is een klus voor een echte specialist. Toch gaan veel mensen hier zelf mee aan de slag. Dit is onverstandig en, in sommige gevallen, zelfs levensgevaarlijk! Loopt u daarom geen risico en laat het aanleggen van elektriciteit over aan een ervaren vakman die weet wat hij doet. In Nieuwegein en in de omgeving van Nieuwegein kunt u uw elektrische klussen met een gerust hart uit handen geven aan uw elektricien. Wij zorgen voor een nette en snelle uitvoering van het werk!