Groepenkast samenstellen in uw woning

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van uw elektrotechnische installatie. De groepenkast, ook wel meterkast of stoppenkast genoemd, is in ieder pand te vinden. Via de hoofdstop komt stroom uw woning binnen vanaf uw energieleverancier. Deze stroom wordt in de kast verdeeld over de verschillende stopcontacten, lichtpunten en elektrische apparaten die zich in uw woning bevinden. De groepenkast is het centrale punt voor stroom in uw pand en bovendien heeft deze ook nog een beveiligende functie waardoor u wordt beschermd tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Vanzelfsprekend is het daarom belangrijk dat de groepenkast naar behoren werkt.

Uw elektricien in Nieuwegein en in de omgeving van Nieuwegein zorgt ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren. Wij kunnen voor u bovendien een compleet nieuwe groepenkast samenstellen en plaatsen of uw oude groepenkast uitbreiden.

Groepenkast vervangen

In Nieuwegein en in de omgeving van Nieuwegein voeren onze elektromonteurs alle mogelijk werkzaamheden aan uw meterkast vakkundig voor u uit. Voor de levering en installatie van een nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het goede adres, maar ook kunnen wij uw huidige groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of een aardlekschakelaar aansluiten. Bij een kapotte groepenkast in Nieuwegein kunt u rekenen op snelle en professionele service van uw elektricien. Bij een storing komen wij zo snel mogelijk naar u toe om het probleem op te lossen en ook reparatiewerkzaamheden kunnen wij direct voor u uitvoeren. Tevens kunt u in Nieuwegein bij ons terecht met vragen over uw elektra; wij informeren u graag. Neemt u daarom contact met ons op!