Teamfoto V&H Installatietechniek
Gevestigd in Nieuwegein, dus snel op locatie!
Een professional inschakelen voor krachtstroom aanleggenRedactie, 27 maart 2024
Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van V&H Installatietechniek.

Zou u graag willen relaxen in uw eigen jacuzzi of sauna?Bent u van plan om een oplaadpunt te laten installeren voor uw elektrische auto bij uw woning?Of u nu wilt genieten in uw eigen jacuzzi of sauna, of uw elektrische auto wilt opladen, krachtstroom is benodigd.

Voordat je jouw apparaten kunt gebruiken, moet je krachtstroom laten installeren. Het laten installeren van krachtstroom is een zorgvuldige klus waarbij voldoende kennis van belang is. Het inschakelen van een vakman voor het aanleggen van krachtstroom is dan ook altijd verstandig.

Hoe wordt krachtstroom gebruikt?

Voor apparaten met een hoger vermogen is krachtstroom van 380 volt nodig. Voorbeelden van apparaten die krachtstroom nodig hebben zijn warmtepompen, enkele elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's. Het verschil met de gebruikelijke 230 volt is dat krachtstroom gebruikmaakt van een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat.

Een ervaren vakman voor het plaatsen van krachtstroom

Bij het aanleggen van krachtstroom in uw woning door een professional, doorloopt hij verschillende stappen. Een vakman plaatst de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Indien uw woning nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, is het wellicht nodig deze te upgraden naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Voor een optimale werking van de 3-fasen hoofdschakelaar is het belangrijk dat de netbeheerder de aansluiting zwaarder maakt. Wanneer er krachtstroom geïnstalleerd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Wanneer er krachtstroom aangelegd wordt, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn.

Als u krachtstroom wilt gebruiken voor het opladen van uw elektrische auto, moet de kabel vaak naar buiten geleid worden. Meestal wordt er gebruik gemaakt van een ijzeren omhulsel om de kabel te beschermen, wat de prijs iets omhoog brengt. Het is belangrijk om te benadrukken dat niet alle apparaten krachtstroom nodig hebben, afhankelijk van de eisen van uw apparatuur.

Denkt u eraan om een aanvraag in te dienen?

Bij het aanvragen van een vakman voor het aanleggen van krachtstroom, houd de volgende checklist in gedachten. Heeft u bepaalde apparaten die krachtstroom vereisen? Waar wilt u elk apparaat plaatsen?Hoe is uw elektriciteitsmeterkast samengesteld? In welk jaar is uw huis opgeleverd?

De installatie van krachtstroom is een precieze taak en dient te worden uitgevoerd door een elektricien. Voor een succesvolle installatie is het noodzakelijk om goed geïnformeerd te zijn en samen te werken met een ervaren vakman. Voor een gedetailleerde prijsopgave op maat kunt u contact opnemen met een ervaren elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken?Bel 030 200 3762

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over V&H Installatietechniek

Wij zijn een elektrotechnisch installatie bedrijf met een 24/7 storing en service dienst, en verrichten alle elektra werkzaamheden voor de particulier en het midden en klein bedrijf. Inmiddels alweer 30 jaar gespecialiseerd in alle voorkomende elektra werkzaamheden zoals alle merken groepenkasten, verdelers, alle soorten woning elektra, complete elektra renovaties, aanbouw, nieuwbouw, keuken elektra, elektra en verlichting in en rond het pand voor de kleine en grote huisinstallaties, zowel 230V als 400V krachtstroom.


Logo van NEN 3140
Logo van NEN 1010
NEN 3140,NEN 1010

Reviews van V&H Installatietechniek

Door N.V.D.K
Op 12 mei 2022
10

Ad en Danny zijn een TOP team. Werken super netjes, denken in oplossingen, werken snel en dit alles tegen een zeer nette prijs! Wij kunnen weer veilig bubbelen in onze jacuzzi buiten!

Door R.S
Op 6 april 2022
10

Dit is met recht een Top bedrijf met service met een hoofdletter S alles vakkundig geïnstalleerd door mensen die weten wat ze doen , als jullie nog eens in de buurt zijn ,de koffie staat altijd klaar 😂

Door C.D.D.W
Op 31 maart 2022
10

Vanochtend hebben Ad en Denny een extra groep geïnstalleerd voor een inductie kookplaat. Die twee kunnen goed samenwerken. Vanavond heb ik daar lekker op gekookt.

Door O.K
Op 5 maart 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Door E.B
Op 11 juni 2021
10

Deze professionals konden een langlopend complex stroomprobleem oplossen, waar andere monteurs geen oplossing voor konden vinden. Top Specialisten!! Ik zal ze zeker aanbevelen. Nogmaals véél dank. Ed & Karen

Door M.R
Op 9 januari 2020
10

Hele leuke baas Ad Verburgt zeer professioneel werk ook ...wel duidelijk zijn met wat je wil en daar afspraken over maken is altijd handig gezien de kosten.